Verjaardag, communie, lentefeest of geboorte in zicht?

Creëer je Em&Moi – verlanglijstje speciaal voor de gelegenheid en zet er minstens 5 items op. Er is geen aankoopverplichting voor de niet verkochte items, tenzij iets speciaal voor je werd besteld, dus meer mag natuurlijk altijd!

Worden er minstens 5 items van je lijst verkocht voor een minimumbedrag van 150€? Dan krijg je van ons een aankoopcheque van 10% van het aankoopbedrag, die blijft een jaar geldig. We doen er ook graag een extra verrassing bovenop!

Hip hip hoera voor de toekomstige mamas & papas en feestvarkens!

Hoe ga je te werk?

Log in of registreer je. Gebruik hiervoor de naam die je in alle communicatie wil zien (bij een geboortelijst bvb de naam van beide ouders)

In je account maak je een lijst bij ‘mijn cadeaulijsten’ Geef hem een naam (bvb de naam van de baby) en het samenstellen van de lijst kan beginnen. Doorloop de winkel en klik op ‘voeg toe aan verlanglijst’ bij de producten die je op de lijst wil.

Lijstje klaar? Druk op opslaan en wij contacteren je zo snel mogelijk via e-mail of telefoon om alles met je te overlopen. Wil je graag live komen kiezen? Dat kan natuurlijk ook! Contacteer ons voor een afspraak.

Je lijstje kan beveiligd worden met een paswoord dat je mee op je kaartjes of uitnodigingen kan printen. Je krijgt ook een directe link voor digitale uitnodigingen of e-mails.

Familie en vrienden kunnen dan van je lijstje kiezen en een persoonlijke boodschap achterlaten. Ze kunnen het cadeau bij ons oppikken of wij bezorgen het gratis bij je thuis.

Na elke aankoop kan je eenvoudig een bedankje sturen vanuit de lijst. Handig, niet? Waar wacht je nog op ;-)?

 

Hoe schenk je een cadeautje?

Zoek op naam hieronder. Kies je favoriet(en) uit de lijst en klik op schenk.  
klaar met kiezen? Laat een boodschap achter voor de ouders of de feestvarkens en klik op het winkelwagentje bovenaan de pagina om het betaalproces aft e ronden.
Kies ‘afhalen bij Em&Moi’ om de verzendkosten te vermijden. Wij zorgen dat het gratis bij de ouders of de feestvarkens wordt geleverd! Wil je het liever zelf afgeven? Dat kan ook, we kunnen het naar je opsturen (betalend) of je kan het komen ophalen.

Toch niet helemaal duidelijk?

Stuur ons een mailtje op info@emetmoi.be of bel ons op 0473/969348

Schenk een cadeau

Zoek een lijst op naam