Over ons

Em&Moi

Em&Moi, opgericht in 2015, is een webwinkel met een exclusieve collectie in kinderdecoratie en speelgoed. Onder het motto ‘vroeger was alles beter’ krijgt ook vintage er een eigen plaatsje. Die wordt speciaal voor de webshop opgesnord.

Lekker eigenzinnig en vooral origineel en fris, dat is Em&Moi’s strijdkreet en hiermee trekken we ten strijde tegen ongeïnspireerde kinderkamers en in bulk geproduceerd speelgoed. Geef ons maar iets unieks! Em&Moi is steeds op zoek naar nieuwe merken die leuke en vernieuwende collecties uitbrengen, opvallen door ontwerp of vakmanschap en oog voor duurzaamheid en ecologische productieprocessen hebben. Het liefst zelfs een combinatie van dat alles!

Achter de schermen

Entrepreneur, echtgenote, mama van Marie en +mama van Milan en Dakota… Tineke heeft het graag druk.

Haar jarenlange ervaring binnen de hotelindustrie leidde haar in een vorig leven naar Brazilië, Thailand, Dubai en Portugal waar ze telkens een stukje van haar hart achterliet, maar ook een stukje van haar ‘zijn’ mee vulde. Die avonturen gaven haar een brede kijk op het leven en ontwikkelden een onlesbare dorst naar nieuw en anders.

In 2012 kwam haar kleine spring-in-‘t-veld Marie op de wereld. Tineke kreeg zelf de liefde voor zowel design als retro met de paplepel ingegeven en tijdens deze nieuwe reis door ‘mama-land’ wou ze die passie met haar dochter delen. Dat was echter niet zo evident; al te vaak bleef ze op haar (decoratieve) honger zitten, en wat bleek…? Ze was niet alleen!

Met Em&Moi biedt ze een mooie selectie van decoratie en speelgoed ‘with a twist’ aan voor iedereen op zoek naar eigenzinnige en frisse ontwerpen.

Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest!