Merken Er zijn 32 merken

per pagina
Toont 1 - 12 van de 32 items
 • Banwood

  Banwood is een Duits familiebedrijf gevestigd in Berlijn. Met waarden als veiligheid, hoge kwaliteit en tijdloos design, maken ze prachtige loopfietsen voor kinderen tussen 2.5 en 5 jaar. 

  Ze dragen ook een groene boodschap uit, want voor elke verkochte fiets planten ze via hun partner Plantatree een nieuwe boom. Zo proberen ze op hun manier bij te dragen tot de wereldwijde ontbossing.   

 • BonbonBaby + Kids

  Sumeyra richtte Bonbonbaby + kids op in november 2016. 
  Ze maakt prachtige haaraccessoires en tasjes voor babies en kleine meisjes, volledig met de hand vanuit haar thuishaven Cotonou in Benin (Afrika).  Voor elk product dat ze verkoopt gaat er een bijdrage naar het weeshuis bij haar in de buurt. Dat is dus niet 1, maar 2 kindjes blij in 1 klap! 

 • Charlie Crane

  Charlie Crane is een Frans merk dat de ambitie heeft om baby- en kindermeubilair te maken dat niet alleen praktisch en comfortabel is, maar ook gewoon mooi. De meubels van Charlie Crane mogen gerust ten toon worden gesteld in de leefruimte, je zou soms zelfs willen dat ze ook voor volwassenen bestonden. 

  Charlie Crane werkt met de nieuwe generatie Franse designers die een excellente technische traditie appreciëren en tegelijkertijd openstaan voor invloeden van andere culturen en dan voornamelijk Scandinavisch design uit de jaren 1950 en 1960. 

  Charlie Crane werkt graag met natuurlijk materialen, zoals gebogen hout, dat er voor zorgt dat je complexe en warme vormen kan creëren, perfect voor kinderen en babies.  

 • Elements Optimal

  EO Denmark is een dynamisch bedrijf dat staat voor het creren en maken van grootse ontwerpen zoals het de Deense traditie betaamt. Ze ontwerpen unieke stukken van superieure kwaliteit. Iedere creatie is gemaakt met uiterste precisie, oog voor detail en een grote integriteit. De EO ontwerpen zijn tijdloos, origineel, simpel en functioneel en passen daardoorin elk interieur.

 • Eno -Edition Nouveaux Objets

  Het Franse ENOstudio verzamelde de meest begiftigde ontwerpers onder 1 dak. Hun filosofie is om simpele, mooie, handige en unieke objecten te creren die het dagelijks leven pittiger maken. ENOstudio observeert de evolutie van ons dagelijks leven en vraagt de designers om ontwerpen te maken die een aanvulling daarop vormen. Het gevolg is een prachtige collectie voor jong en oud.

 • Fabelab

  De Oostenrijkse Michaela woont en werkt in Kopenhagen. Als architecte en mama van 2 dochters, haalt ze haar inspiratie voor Fabelab uit haar werk en kinderen. Haar achtergrond zorgt ervoor dat design en vertelkunst hand in hand gaan. Haar ontwerpen zijn zowel functioneel als poetisch en stimuleren de fantasie bij kinderen van alle leeftijden. Fabelab daagt zichzelf uit om keer op keer innovatieve designs te lanceren die verantwoordelijk worden geproduceerd. Alle producten zijn GOTS gecertifieerd en gemaakt van organisch katoen. Een prachtige dromerige collectie!

 • Flatout Frankie

  Sarah Gardner lanceerde Flatout Frankie in 2011. Ze wou speelgoed maken waarin haar kinderen en hun vriendjes hun eigen verbeelding en creaties kwijt konden. Sarah?s achtergrond in grafisch ontwerp zorgt er voor dat elk object van de collectie mooi past in om het even welke kamer waarin het terecht komt aan het einde van de dag.

  Bij Flatout Frankie draait het echter niet enkel om spelen, ook de ecologische voetdruk wordt zo beperkt mogelijk gehouden. Het Nieuw-Zeelands merk maakt al hun speelgoed van 100% recycleerbaar materiaal. Groen, creatief en mooi en dat allemaal in n merk; Flatout Frankie.

 • GG*

  Het Japanse GG* is een zustermerk van Kiko+ en is ontsprongen aan de verbeelding van kaz* en novi* in 2007. Het houten speelgoed kreeg zachte kleuren om de natuurlijke 'grain' van het hout tot zijn recht te laten komen. Ze worden mat afgewerkt en krijgen een natuurlijke bijwas toplaag.

  0 producten

 • Kiko+

  Speelgoed helpt om kinderen's verbeelding te ontwikkelen en zorgt er voor dat elk speelmoment magisch is. Kiko+ wil met zijn speelse collectie bijdragen tot die magie. Kiko+ is een merk van Kukkia. Het opzet van oprichter Kaz Shiomi was op houten speelgoed te produceren met leuke vormen, in levendige kleuren, door verschillende gastontwerpers. Het Japanse merk werd gelanceerd in 2011 in Parijs en wil ook een ecologische boodschap meegeven door enkel gecertifieerd hout te gebruiken.

 • Les Jouets Libres

  Les jouets libres is een frans merk dat geproduceerd wordt in Frankrijk met louter Franse en duurzame materialen. Er wordt heel veel aandacht geschonken aan het design. Hun ontwerpen zijn steeds origineel met een vleugje humor.

  Al hun speelgoed kan worden meegenomen in de zakken van biologisch katoen, die vaak ook als spelbord dienen. 

  Met wat verbeelding en creativiteit evolueert het spel mee met het kind, door de regels een beetje aan te passen.

  Een prachtig merkje, met prachtig speelgoed!

 • Londji

  Londji werd opgericht in 2004 met het doel kunst en speelgoed te verenigen. Londji ging op zoek naar traditioneel speelgoed, vaak vergeten, en drukte er zijn eigen stempel op. Het resultaat zijn prachtige tekeningen die de creativiteit stimuleren. Hun expansie is te danken aan een cocktail van enthousiasme in het maken van eerlijke producten, een goeie dosis verbeelding en enkele druppels innovatie. Hun motto: origineel speelgoed voor kinderen van 3 tot 103.

Toont 1 - 12 van de 32 items